Telefoons

Telefoonwinkel Putten levert natuurlijk niet alleen mobiele telefoons van Apple en Samsung. Wij leveren bijvoorbeeld ook merken zoals Hammer en Doro.

 

Waarom bieden wij het meest Samsung en Apple aan? Vooral omdat daar in de komende jaren nog steeds veel onderdelen verkrijgbaar zijn voor reparatie. Want er is niks zo vervelend als een kapot toestel waar geen onderdelen voor zijn. Of een toestel waar nergens hoesjes voor te koop zijn. 

 

Vaste (dect) telefoons zijn natuurlijk ook bij ons te koop. Hiervan verkopen wij o.a. merken als Panasonic, Gigaset en Doro.

 


Senioren-toestellen

Ook voor de ouderen onder ons hebben wij genoeg telefoons te bieden.

Zowel vast als mobiel. Extra grote knoppen, toestellen die geschikt zijn voor hoortoestellen, luide luidsprekers en makkelijk te bedienen systemen, alles is mogelijk. 

 

Komt u anders langs de winkel en vraag ons gerust over alle senioren-toestellen die wij te bieden hebben.Mobiele Telefoons

 

Bij Telefoonwinkel Putten kunt u terecht voor allerlei verschillende modellen mobiele telefoons.

 

U bent van harte welkom in de winkel en kan altijd bij ons terecht voor hulp met het toestel de laatste  tips, weetjes en beschikbare telefoons.

Vaste Telefoons

 

Vaste telefoons zijn nog altijd op de markt en zijn nog steeds in bijna elk huishouden te vinden. Daarom hebben wij natuurlijk ook nog vaste (dect) telefoons in de winkel.

 

Ook voor deze toestellen bent u van harte welkom in onze winkel.

 

 Tablets

Wij verkopen Tablets van Samsung en Apple.

  • Screen Protectors van Clearplex maken wij op maat voor alle merken tablets.
  • Wij kunnen uw telefoon en tablet aan elkaar koppelen indien het hetzelfde merk is.
  • Wij doen ook de Reparaties van de Samsung en Apple tablets. Met uitzondering van de iPad mini.

U ziet hieronder een aantal installatie foto's van een Clearplex screenprotector op een Tablet.