Over ons, wie zijn wij en hoe zijn we begonnen

Hallo! Wat leuk dat u deze pagina bekijkt. Mijn naam is Rick Rozendaal, ik ben de eigenaar van Telefoonwinkel Putten. Hieronder ziet u foto's en krantenberichten van hoe ik begonnen ben en hoe ik zo ver ben gekomen.

 

Dat heb ik natuurlijk niet alleen gedaan! Daarom is mijn dank groot aan mijn beide ouders: Bert en Ingrid Rozendaal voor de grote steun en hulp met alles. Mijn Opa: Henk van Diermen voor onder andere het opstarten van de telefoonreparaties. En alle andere vrienden en familie die geholpen hebben met de winkel verbouwen, onderhouden en opstarten. Zie onze Facebook pagina (via de contactpagina) voor alle verbouwingen, bedankjes en mensen die geholpen hebben.

En niet te vergeten alle collega's door de jaren heen die veel geholpen hebben met de groei van het bedrijf. 

 

Op dit moment zijn Rick van Zandbergen, Ingrid Rozendaal en Peter ter Beek met veel plezier werkzaam bij Telefoonwinkel Putten. 

 

De winkel is sinds 1 December 2016 geopend, en 11 Februari 2017 hebben wij een openingsfeest gegeven.

 

Zie hieronder de foto's hoe het ooit begon:


Op de voorpagina van de Rabobank
01-12-2016/01-12-2021    = 5 jaar winkel bestaan