Wat is een screenprotector?

Een screenprotector is letterlijk vertaald een scherm beschermer. Wat doet een scherm beschermer? Uw telefoon zo veel mogelijk beschermen tegen val en stootschade.

 

Dit werkt natuurlijk het beste wanneer u ook een sterke hoes om uw toestel heeft zitten. In combinatie met een goede hoes is het toestel namelijk aan alle kanten beschermd.

 

Het is natuurlijk belangrijk om te onthouden dat ALLES kapot kan.

 

De sterkste telefoons met de beste bescherming kunnen nog steeds kapot gaan.

Echter gaat dit nooit vanzelf.

Dit valt nooit onder garantie. Zowel van het toestel als de bescherming.

 

 

Wij doen ook reparaties. Zo kunnen wij u helpen wanneer de telefoon toch stuk is gegaan.

Ga voor meer informatie naar de pagina Reparaties.

 

Clearplex screen protector voor oa telefoon, tablet en smartwatch

Veel mobiele telefoontoestellen hebben gebreken. De meest voorkomende is een kapot beeldscherm. Om dit te voorkomen leveren we verschillende beschermende producten. Eén van de opties die wij bij Telefoonwinkel Putten adviseren is een ClearPlex™ screen protector. ClearPlex is een sterke, onzichtbare film (folie) die geschikt is voor elk apparaat dat je bezit. Of het nu een iPhone, Samsung of een Hammer is, het maakt niet uit. Zo is Clearplex dus ook bijzonder geschikt voor de gebogen schermen van de Samsung (Edge) modellen.

 

Voor elk toestel dat er bestaat wordt er een “eigen” screen protector op maat gemaakt. Op deze manier heeft u uw toestel dus goed beschermd tegen val- en stootschade, en voorkomt u een kapotte display. Een scherm reparatie aan uw toestel is uiteindelijk veel duurder dan de aanschaf van een ClearPlex screen protector.Alles kan kapot, maar Panzerglass voorkomt een hoop.

Verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Als u bij ons een PanzerGlass koopt zetten wij hem er uiteraard gratis en netjes voor u op.

LET OP! Zoals te zien is bij het laatste filmpje: Bij PanzerGlass is het de bedoeling dat de glasplaat breekt om te voorkomen dat de echte glasplaat kapot gaat. Dus ja, ook PanzerGlass kan kapot.

 

Als u liever niet heeft dat mensen met u mee kunnen kijken heeft PanzerGlass daar ook de perfecte oplossing voor! PanzerGlass privacy glas. Deze glasplaat is bij ons op bestelling af te halen.

 

Uiteraard monteren wij uw nieuwe PanzerGlass zonder extra kosten voor u op het toestel!Clearplex en PanzerGlass, de voor- en nadelen.

Elke screenprotector heeft zijn voor- en nadelen. Wij hebben bewust gekozen voor de twee grootste en beste merken die er in Nederland te krijgen zijn, dit omdat wij graag voor kwaliteit gaan en onze klanten met iets naar huis willen sturen dat ook echt het toestel beschermd.

 

Er zijn natuurlijk ook goedkopere screenprotectors, echter is onze ervaring daarmee dat het scherm best vaak knapt terwijl er een screenprotector op zit.

 

Dit kan bij PanzerGlass en Clearplex natuurlijk ook gebeuren, deze kans is bij deze merken alleen veel kleiner en bijna niet aanwezig. Dit valt helaas niet onder garantie.

 

Beide merken zijn voor bijna alle toestellen ‘Case Friendly’ beschikbaar. Dit houdt in dat ze in combinatie met een hoes gebruikt kunnen worden.

  

De voordelen van Clearplex:

 • Clearplex gaat zelf moeilijk tot niet kapot, in sommige gevallen herstelt het zichzelf.
 • Het loopt mooier en strakker om gebogen schermen heen.
 • Clearplex wordt in de winkel op maakt gemaakt. Zo kunnen wij altijd een maat bieden die goed werkt in combinatie met uw wensen qua uiterlijk, hoes en andere accessoires.

De nadelen van Clearplex:

 • Clearplex is geen glas en voelt daarom wat rubberachtig aan.
 • Het ziet er niet spiegelglad uit.
 • Clearplex kan op plekken sporen van slijtage of drukpunten vertonen. Dit is vooral het geval bij ‘Bookcases’, omdat bij deze hoezen de bankpasjes tegen het scherm schuren.

De voordelen van PanzerGlass:

 • PanzerGlass voelt net zo aan als het originele glazen scherm.
 • Bij de meeste toestellen is de aanwezigheid van PanzerGlass bijna niet te zien. Dit omdat het met veel modellen tot de randen van het scherm.
 • PanzerGlass staat er om bekend om het telefoonscherm te redden van een val van meer dan 5 meter. Wij hebben ervaring met klanten die hem van 8 meter hebben laten vallen.

De nadelen van PanzerGlass:

 • Kan breken.
 • Het breekt snel onder druk.
 • Het is echt glas en kan dus splinteren wanneer gebroken.
 • De randen van het PanzerGlass zijn kwetsbaar.

 

Sommige mensen doen een paar jaar met een screenprotector en andere mensen nog geen week. Dit ligt volledig aan de manier waarop er mee om wordt gegaan en de omstandigheden waarin het toestel elke dag verkeerd.

 

 

Alles kan kapot, PanzerGlass en Clearplex zijn er om de schade zo veel mogelijk te beperken.

Een gebroken of gescheurde screenprotector/telefoon valt niet onder garantie.

Bekende misverstanden over de garantie.

Hieronder een lijst met misverstanden die zich al eerder hebben voorgedaan.

 • Een telefoon met hoesje en screenprotector is niet onverwoestbaar en kan nog steeds stuk gaan. Als de telefoon toch kapot gaat valt dit niet onder garantie. 
 • Als er verteld wordt dat Clearplex in vergelijking met PanzerGlass bijna niet kapot gaat houdt dat niet in dat het onverwoestbaar is. Clearplex is gevoeliger voor scherpe objecten en druk en kan dus ook zeker kapot gaan. 
 • PanzerGlass is gemaakt om de klap op te vangen. Dit betekend dat PanzerGlass nog steeds kapot kan gaan, dit valt dus niet onder garantie. Het is niet onverwoestbaar maar gaat zeker niet uit zichzelf kapot. 
 • PanzerGlass gaat niet uit zichzelf stuk. Een geknapte PanzerGlass valt daarom ook niet onder garantie. Dit omdat Panzerglass uit meerdere lagen bestaat (zie de afbeeldingen hierboven).
 • PanzerGlass kan breken door onder andere:Een harde klap of val, en plots en groot temperatuurverschil, druk op de randen, sleutels die er tegenaan schuren en allemaal drukpunten veroorzaken, per ongeluk de telefoon ergens tegen aan stoten.

 

Wij zijn een lange tijd geleden al gestopt met het laten zien van de kracht van de screenprotectors die wij verkopen. Eerder sloegen wij met een hamer op een toestel om te laten zien wat onze protectors kunnen hebben. De boodschap kwam echter verkeerd over en veel mensen dachten dat zowel het toestel als de protector die er op zit onverwoestbaar waren. Dit heeft een aantal van deze voorbeelden veroorzaakt. ALLES kan kapot.

 

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze winkel.

Als u liever een e-mail wilt sturen of met ons wilt bellen kunt u terecht op onze contact pagina.