Clearplex vs PanzerGlass + daaronder de verschillen.Clearplex screen protector voor oa telefoon, tablet en smartwatch

Veel mobiele telefoontoestellen hebben gebreken. De meest voorkomende is een kapot beeldscherm. Om dit te voorkomen leveren we verschillende beschermende producten. Eén van de opties die wij bij Telefoonwinkel Putten adviseren is een ClearPlex™ screen protector. ClearPlex is een sterke, onzichtbare film (folie) die geschikt is voor elk apparaat dat je bezit. Of het nu een iPhone, Samsung of een Hammer is, het maakt niet uit. Zo is Clearplex dus ook bijzonder geschikt voor de gebogen schermen van de Samsung (Edge) modellen.

 

Voor elk toestel dat er bestaat wordt er een “eigen” screenprotector op maat gemaakt. Op deze manier heeft u uw toestel dus goed beschermd tegen val- en stootschade, en voorkomt u een kapotte display. Een scherm reparatie aan uw toestel is uiteindelijk veel duurder dan de aanschaf van een ClearPlex screenprotector.Alles kan kapot, maar Panzerglass voorkomt een hoop.

Verkrijgbaar bij ons in de winkel.

Als u bij ons een PanzerGlass koopt zetten wij hem er uiteraard gratis en netjes voor u op.

LET OP! Zoals te zien is bij het laatste filmpje: Bij PanzerGlass is het de bedoeling dat de glasplaat breekt om te voorkomen dat de echte glasplaat kapot gaat. Dus ja, ook PanzerGlass kan kapot.Clearplex vs PanzerGlass, de voor en nadelen.

Wij zijn er van overtuigd dat alle screenprotectors vóór en nadelen hebben. We hebben bewust gekozen voor de 2 grootste merken screenprotectors omdat wij graag voor kwaliteit gaan. En ja er zijn ook screenprotectors van een tientje maar daar zien wij echt met eigen ogen regelmatig een scherm wat kapot is onder de glasplaat. Ook bij PanzerGlass en Clearplex kan dat voorkomen maar dat zijn echt uitzonderingen die hooguit 2 keer in de 3 jaar voorkomen. Die kans is aanzienlijk kleiner dan iets wat een paar keer per 3 maanden voorkomt. De naam screen protectors zegt het al: Scherm beschermer. We kopen ze om ons scherm te beschermen.

 

- Beide screen protectors zijn in bijna alle modellen telefoons Case Friendly beschikbaar. Dat betekend dat hij in combinatie met hoes gebruikt kan worden.

- Beide screen protectors kunnen (ook al beweren ze zelf dat het niet kan) minder gevoelig zijn bij het aanraken van het scherm.    LET OP! Niet iedereen heeft daar problemen mee. Bij de nieuwe modellen van Samsung is daar gelukkig een oplossing voor gekomen. Veeg van boven naar beneden > tandwieltje rechtsboven = Instellingen > Display > Ga naar onderen > Zet de Aanraakgevoeligheid aan. Dat is een speciale functie voor screen protectors om de gevoeligheid te vergroten. Zo ver wij weten werkt dit voor nu alleen nog op de nieuwe Samsung telefoons vanaf 2019 met de update Android 9.0.

 

De voordelen van Clearplex:

- Clearplex gaat zelf niet kapot, en in sommige gevallen hersteld het zichzelf.

- Het loopt mooier af op ronde schermen zoals de Samsung 'Edge' toestellen.

  Dat komt omdat het vacuüm gemonteerd word en zich dus vastzuigt aan de ronde rand. Daarom zit hij ook beter vast.

- Hij word op maat gemaakt en daarom kunnen we hier kijken welke uitvoering het meeste beschermd en het mooist is.

 

De nadelen van Clearplex:

- In de plaats van glas voelt het wat meer rubberachtig aan.

- Als je in het licht er naar kijkt ziet het er uit als een sinaasappelschil (qua vormen, hij is niet ineens oranje haha)

- Er komen bij Bookcases (hoesjes als een boekje) meestal wat lichte strepen in omdat het in de Clearplex duwd.

Als er pasjes in zitten kunnen de strepen wat meer zichtbaar worden omdat het er in drukt.

 

De voordelen van PanzerGlass:

- PanzerGlass voelt hetzelfde aan als het glas op het toestel.

- Bij sommige modellen telefoons bijna onzichtbaar door de zwarte of witte randen, die lopen net iets verder door waardoor vaak het

toestel net iets verder is beschermd.

- In sommige gevallen hebben we zelfs klanten gehad die hem van 5 meter en zelfs van een geschatte 8 meter hun toestel lieten

vallen tijdens het werk. De PanzerGlass was zo kapot als poeder. Het toestel was nog helemaal heel. Dan moet je natuurlijk wel heel

erg geluk hebben, de PanzerGlass in perfecte conditie hebben gehad en hopen dat de binnenkant van het toestel niet beschadigd is.

Maar er zijn bij ons meerdere klanten die zoiets meegemaakt hebben.

 

De nadelen van PanzerGlass:

- Het breekt best snel bij een klein tikje op de randen.

- Als het breekt komen er echte glassplinters vanaf.

- Het kan ook kapot gaan als men het niet door heeft, niks gaat vanzelf kapot. Maar het komt helaas wel eens voor dat hij in een tas

misschien klem heeft gezeten of in de broekzak een tik heeft gehad van sleutels of iets waar u tegenaan bent gelopen.

 

 

Conclusie alles kan kapot, maar goede bescherming scheelt een hoop.

 

Sommige mensen doen een paar jaar met een screen protector andere nog geen week.

We horen weleens, liever een paar screen protectors dan een nieuw scherm, want dan ben je veel duurder uit.