Panasonic Smart Home Beveiliging


Beveiligd en altijd onder toezicht

Beveilig wat je lief is. Met het Panasonic Smart Home Systeem houd je alles in de gaten en beschermt u uw huis en favoriete spullen. Via de app kunt u 24/7 alle apparaten beheren en bekijken wat er in huis gebeurt. Uw woning is dus zonder maandelijkse kosten altijd en overal dichtbij.

De Hub

De Hub is het zenuwcentrum van het Smart Home Systeem. Het verbindt alle overige apparaten in uw Smart Home Systeem aan elkaar met een groot bereik van 300 meter.

De Camera's

Uw woning is dag en nacht onder toezicht in alle weersomstandigheden. Smart Home biedt namelijk zowel indoor als outdoor camera's. 

De sensoren

Brekend glas, een deur die open gaat of een beweging in het huis als niemand thuis is? Met het ruime assortiment van veel soorten sensoren weet u gelijk wanneer er een calamiteit gaande is.Draadloze verbinding

Het Panasonic Smart Home Systeem maakt gebruik van het Ultra Low Energy (ULE) draadloze netwerk, waardoor een veilig bereik tot 300 meter mogelijk gemaakt wordt.

 

Het installeren van de sensoren werkt simpel en snel, met slechts één druk op de knop wordt een nieuwe sensor geactiveerd.

 

 Betaalbaar en simpel voor iedereen. De installatievideo: